Vilka fantastiska bilder du sitter inne på!
Är så otroligt nöjd över att vi valde dig till att fotografera!!

Och morgongåvan....... Finns inga ord!
Att få möjligheten att få ha Emilia Dalén som fotograf på vårt bröllop, blev en dröm som kom till verklighet. Emilia är oerhört lyhörd och proffsig i sina bilder, hennes engagemang speglar av sig på varje bild, och i stort sett är varje bild genomlyst med det där lilla extra som gör det till den perfekta bilden. Jag tror att hennes passion för fotografering är svår att stoppa i ett fack, utan jag tycker att hon ligger på topp i alla sina uppdrag. Hon gör det helt enkelt svårt för sina konkurenter. Våra bilder har det där lilla extra, i form av detaljer,vinklar, ljus och energi. Precis så som vi känner att vår kärlek för varandra är, JUST det har Emilia fångat upp och återspeglat i våra bilder. Vi kunde inte vara mer nöjda än vad vi är. Vi rekommenderar verkligen denna duktiga och proffesionella tjej med ett organiserat sinne för sitt arbete och hon har alltid en reservplan om inte plan A fungerar, (vilket uppskattas) Så, TACK Emilia för att du tog mig och Mikael som kund och förgyllde våran speciella dag till nåt helt fantastikt.
Kollade igenom bröllopsalbumet häromdagen, herre min je vilka vackra bilder! Du är makalös!
Alltså Emilia! Bilderna är fantastiska! Blir alldeles varm i kroppen när jag ser dem!
“Har hämtat album o bilder och vi är fantastiskt nöjda o glada över att vi valde dig som fotograf!! Har skickat ut tackkorten o kommentarerna har varit många, vilka fantastiska bilder! När jag ser alla fantastiska bilder o tänker tillbaks på den energiska o glada fotograferingen minns jag verkligen hur underbar dagen var! Tack!!
Som ovana och kanske lite nervösa fotomotiv upplevde vi Emilia som väldigt omsorgsfull, lyhörd, idérik och professionell. Trots många minusgrader övergick nerven snabbt i skratt när vi följde enkla och tydliga instruktioner från Emilia. Vi är väldigt glada för jättefina bilder (där det var lite svårt att välja ut de bästa) !