Göta Neon

 

När jag fick möjligheten att få jobba med Göta Neon, så kände jag verkligen ett glatt pirr i magen.
För det första är det där stället fullproppat av trevliga människor, som jag verkligen blir glad av att vara omkring. För det andra blir jag så inspirerad av deras historia och av hur dom har lyckats som företag på en liten ort. På senare år har ett intresse för det här med att driva företag växt fram i mig. Det är så spännande att prata med andra företagare, och höra hur de tänker och vad som gjort att dom kommit dit dom är idag.

Men sen är det också så otroligt roligt att se hantverket och kunskapen som ligger bakom varje skylt som tillverkas hos Göta Neon. Så mycket som man som okunnig inte har en aning om, som Martin och dom andra på företaget kan, och som dom använder sig av vid varje skylt. Hur stor den bör vara? Vilket material? Monteringssätt? Ingen skylt är den andra lik, och vid varje ny skylt får dom plocka fram sin enorma kunskapsbank och tillsammans med kunden klura ut hur man ska gå tillväga för att resultatet ska bli så där perfekt.

Hemsida

Göta Neon